ENS ACOMIADEM...

Després d’un any de treball intens, el Taller d’Ocupació Castell Baró d’Herbés finalitza la seua activitat. Ha sigut una etapa d’aprenentatge i convivència en la que hem viscut moments per al record, ens hem integrat amb la gent del poble d’Herbés, coneixent el seu dia a dia, forjant amistats i, sobretot, sentint que treballàvem per un patrimoni que hem considerat i respectat com a nostre.
A pesar de les dificultats que se’ns han presentat, hem lluitat com un equip cohesionat, sent conscients de la importància del nostre treball al castell i amb la il·lusió de que el granet d’arena que hem posat aquest any siga un primer pas per a la recuperació d’aquest emblemàtic palau.

Ens acomiadem desitjant que el 2012 siga un any ple d’alegria per a tots, que hi haja sort en els nous camins laborals que emprenem cadascú de nosaltres per separat i que tots els que en algun moment o altre d’aquesta etapa que ara finalitzem ens heu recolzat i heu sigut partícips d’aquest projecte, tingueu la mateixa sort, il·lusió i felicitat.


TALLER D’OCUPACIÓ CASTELL BARÓ D’HERBÉS
(27 de desembre de 2010 – 26 de desembre de 2011)
Fundació Blasco de Alagón



A partir d’ara, el contacte passarà a ser el correu electrònic de la Fundació.
Per a qualsevol cosa, podeu escriure a: funblasco@gmail.com o cridar al: 964173256.

Moltes gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario