CONFERÈNCIA SOBRE PENSAMENT POSITIU

El divendres 11 de novembre, tot l’equip del Taller d'Ocupació vam visitar el Santuari de la Font de la Salut de Traiguera, conegut per ser un dels monuments més destacats de la província de Castelló i rehabilitat fa uns anys per un taller d’ocupació com el nostre.

En una de les sales d'aquest gran conjunt d’edificis del segle XIV, es va dur a terme el lliurament de premis del primer Concurs d'Idees Emprenedores,  destinat a fomentar la creació d’empreses a les zones rurals. 

Després de l’acte, el conferenciant Sergio Fernández va protagonitzar una xerrada denominada “Vivir sin jefe: de desempleado / empleado a emprendedor”. 


Sergio Fernández és conegut per les seves conferències al voltant del pensament positiu i, sobretot, pels seus llibres publicats: “Vivir sin jefe”, que recull els 50 errors que cometen els emprenedors,  amb la seua pròpia experiència en aquest mon empresarial, o “Vivir sin miedos”, una mena de reflexió al voltant de com viure amb confiança i trobant el sentit de la vida. A més, ens va parlar del seu programa radiofònic sobre desenvolupament personal i psicologia pràctica anomenat “Pensamiento positivo” i que s’emet en Punt Radio tots els dissabtes cap al migdia.

Després de la magnífica exposició, en la qual es van tractar molts temes com la por dels emprenedors davant l'actual crisi i distintes maneres d’afrontar-la a nivell personal, tot l’equip vam xerrar al voltant del que havíem sentit,  traient una visió positiva i algunes idees noves per al nostre futur. 

Si voleu saber més sobre Sergio Fernández, us aconsellem que visiteu el seu blog, on estan penjats tots els seus treballs, els programes de ràdio, els llibres que ha publicat, etc.: http://www.pensamientopositivo.org/   


No hay comentarios:

Publicar un comentario